Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könnyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
A webáruház használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében. ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS
20000Ft felett INGYENES kiszállítás!
Még 20000Ft szükséges

Halcatraz Horgászfesztivál

2018-02-21
ettől: Csaba Csorba

Egy új nap kezdete...

2014-11-11
ettől: Csaba Csorba

A kelet-magyarországi horgászoknak már nem kell bemutatni a Halcatraz nevet. Tizenöt éve működik Nyíregyházán horgászboltunk, mely – talán nem szerénytelenség ilyet leírni – nem csak a régió, de az ország egyik legjobban felszerelt üzlete.

Mindenkit örömmel látunk, ám az internet révén a lehetőség arra is adott, hogy azt a széles választékot, melyet vásárlóink a boltban megtapasztalhatnak, otthonról is elérhesse bárki. Ez a Halcatraz webshopja.

Ezt az internetes áruházat ugyanolyan lelkesedéssel és ugyanazzal a törekvéssel csináltuk, mint minden mást is eddig. Szeretnénk a legjobbak lenni. Teljesen új, saját program működteti a webshopot, mely könnyen kezelhető, átlátható felületet és sokféle keresési funkciót biztosít. A termékek és a választék – bízunk benne – magáért beszél. Pontos kiszolgálás, gyors szállítás, az esetleges reklamációk korrekt kezelése. Mi ebben hiszünk, ezt szeretnénk.

Ha elégedettek vagytok, ezt a jó érzést osszátok meg velünk! Írjatok e-mailt vagy hívjatok minket telefonon. Ha legjobb szándékunk ellenére valami nem úgy menne, ahogy elvárjátok, tegyétek ugyanezt.

Nézzetek körül nálunk, próbáljátok ki a webshopot! Aztán legyetek elégedett és visszatérő vásárlóink! Mi mindent megteszünk ezért.

Legutóbbi bejegyzések Legutóbbi bejegyzések