Beharangozó - Halcatraz

Beharangozó

HALCATRAZ HORGÁSZ FESZTIVÁL

Nyíregyháza, 2016. március 04-05.

Beharangozó

 

A tél végi időszakban a tavak, folyók, holtágak kiolvadásával a horgászok egyre türelmetlenebbül olvasgatják az időjárás előrejelzéseket. Érzik, tudják, hogy már csak hetek, de az is lehet, hogy csak napok választják el attól, hogy újra vízparton lehessenek. Újra hallhassák a madarak csiripelését, a nádi rigó semmihez sem hasonlítható „berregését”, újra láthassák a küszöket kergető balinok látványos rablását, érezhessék az etetésen forduló pontyok látványának adrenalin növelő hatását.

Ezekre már tényleg nem sokat kell várni, de hogy könnyebbé tegyük a várakozás utolsó pillanatait, meghívunk Benneteket az első alkalommal, Nyíregyházán a Halcatraz Horgászcentrumban megrendezésre kerülő

HORGÁSZ FESZTIVÁLRA

kép 1. Horgász Fesztivál plakát

Horgász Fesztivál plakát

A kétnapos rendezvényen olyan programokat kínálunk, amik Kelet-Magyarország legnagyobb horgász rendezvényévé emelik az eseményt. Előadások, termékbemutatók,  versenyhorgászok, szakírók, csaligyártók, horgászati szakemberek, teszthorgászok, akciók, szaktanácsadás, élménybeszámolók, tapasztalatcsere, őrült áras termékek… Mindez egy helyen, a Horgász Fesztiválon Nyíregyházán, a Halcatraz Horgászcentrumban!!!

Mint minden fesztivál, természetesen ez is a 0.-ik nappal indul. 2016. március 03.-án, a nyíregyházi Verba Tanya 20 hektáros horgásztaván 14.00 kezdettel az ötszörös Magyar Bajnok, egyéni Világbajnok Erdei Attila versenyhorgász tart látványos bemutató feeder horgászatot.  Az érdeklődők betekintést nyerhetnek az etetőanyag összeállításától kezdve a szerelék összeállításon át a csalizás legkifinomultabb megvalósításáig mindenbe. Attila készséggel válaszol a kérdésekre, a legnagyobb nyitottsággal avat be minden érdeklődőt a versenyhorgászat kulisszatitkaiba. Természetesen közös horgászatra is lesz lehetőség, így a tanultakat rögtön élesben ki is próbálhatjátok.

kép 2. Verba Tanya horgásztó

Verba Tanya Horgásztó

A Verba Tanya Horgásztó eddig is híres volt vendégszeretetéről, amiről most ismét tanúbizonyságot tesz. Mindenkit, aki meglátogatja Erdei Attila világbajnok versenyhorgászt, vendégül látnak egy tányér ízletes vadpörköltre.

A horgásztó szabályzatát betartva bárki horgászhat Attila közelében, ellesheti a bajnok módszereit. Ezzel párhuzamosan a Tubertini 2016.-os horgászeszközeit és kiegészítőit vízparti kiállítás keretében tekinthetik meg a látogatók.  A bemutató napnyugtáig tart, majd másnap, 2016. március 04.-én 10.00-kor, a megújult, több mint 450 m2-re bővült Halcatraz Horgászcentrumban kezdetét veszi a Horgász Fesztivál!

A rendezvényt számos előadás, bemutató teszi tartalmassá. Kapcsolódó rendezvényként ebben az időpontban tart az SBS Tactical Baits gyárlátogatással egybekötött nyílt napot. Az országban egyedülálló módon ők az első csaligyártók, akik bepillantást engednek a kimagasló minőségi követelményeknek megfelelő gyártástechnológia kulisszatitkaiba. Természetesen a látogatók az üzem megtekintése mellett egyéb meglepetésekre is számíthatnak. A gyárlátogatás regisztrációhoz kötött, részleteket itt találtok:

https://www.sbsbaits.com/hu/blog/sbs-gyarlatogatas-a-horgasz-fesztivalon/

A német precizitással készülő Led Lenser lámpák magyarországi forgalmazója látványos prezentáció keretében mutatja be termékeit. Szaktanácsadással segítik a Horgász Fesztivál látogatóit, hogy a saját igényeiknek legmegfelelőbb lámpát sikerüljön kiválasztaniuk.

kép 3. led lenserled lenser

Látványos bemutatóval készül a CASIO outdoor órák forgalmazója is. A jól ismert tripla szenzoros PRO-TREK, a mindent kibíró G-SHOCK órák mellett egyéb különlegességeket is kézbe vehetnek, illetve meg is vásárolhatnak az érdeklődők.

kép 4. casio I.

 casio I.

kép 5. casio II.

 casio II.

A Horgász Fesztivált számos gyártó és forgalmazó támogatja. A teljesség igénye nélkül néhány cég és márka , akinek termékeivel, esetleg szaktanácsadóival biztosan találkozhattok a rendezvényen:

FOX, SHIMANO, Led Lenser, Haldorádó, MAROS MIX, PB Products, SBS, DAIWA, PROLOGIC, STÉG, RAPALA, CASIO, Dynamite Baits és még sorolhatjuk.

kép 6. támogatók

 támogatók

A Horgász Fesztivál kiemelt témája a pontyhorgászat, de a ragadozóhalak kedvelői sem fognak unatkozni. Számukra is lesznek előadások, az akciókat a pergető felszerelések sem ússzák meg.

A Horgász Fesztivál ideje alatt az ÖSSZES termékre, kivéve az akciós termékeket, egységesen 10% kedvezmény biztosítunk, de itt nincs vége! Minden 20.000 Ft vásárlási összeget meghaladó vevőnk számára visszatérítünk további 10%-ot! Ez azt jelenti, hogy a nyugtán szereplő összeg 10%-át a kiállítást követően, 2016. március 07. és 2016. április 30. között le lehet vásárolni.

Így a fesztiváli kedvezmény már 20%!!!

Emellett őrült áras termékekkel találkozhattok a Horgász Fesztiválon, amit folyamatosan közzéteszünk az rendezvényre létrehozott Facebook esemény üzenőfalán.

Az első őrült áras termékünk:

SHIMANO Tribal Velocity horgászbot 2,75 lb, 3,00 lb, 3,25 lb változatban:

39.900 Ft helyett 19.990 Ft/db !!!

(az akciós ár csak a Horgász Fesztivál tartama alatt, a készlet erejéig érvényes)

 

A felszerelések bővítése, megújítása mellett hatalmas tudásanyaggal készülünk elkápráztatni vendégeinket. Megbecsülni sem tudjuk, hogy előadóink horgászattal töltött idejét összeadva milyen irgalmatlan nagy számot kapnánk. Ebben az elképesztően hatalmas időszakban megszerzett tapasztalataikat előadások formájában osztják meg a látogatókkal.

kép 7. Erdei Attila

Erdei Attila

Erdei Attila versenyhorgász előadásában a Tubertini feederbotoké lesz a főszerep, de biztosan szó esik versenytapasztalatokról, etetési stratégiákról, csalizási tippekről.

kép 8. Döme Gábor

Döme Gábor

Döme Gábor a Haldorádó termékek megalkotójának előadásában megtudhatjátok mik azok a legújabb fejlesztésű csalik, amiket a rendezvényen már be is szerezhettek, amikkel Gábor kiemelkedő eredményeket produkál versenyről versenyre.

kép 9. Kovács Zoltán

Kovács Zoltán

Kovács Zoltán az SBS Tactical Baits tulajdonosa is bemutatja a 2016-os újdonságokat. Előadásából nem fognak hiányozni azok az információk, amikkel a bojlis horgászat legrejtettebb mélységeibe juthatunk el. Zoliék is sikeres évet zártak a tavalyi versenyszezonban, a tőle megszokott nyíltsággal fogja beavatni az érdeklődőket a sikereket biztosító részletekbe.

kép 10. Bokor Károly

Bokor Károly

Bokor Károly a hazai horgásztársadalom ikonikus alakja. Talán nincs is olyan víz az országban, amiről ne lenne egy-egy tanulságos története, élménydús emléke. Károly a ragadozóhalas horgászatban megszerzett tudását osztja meg előadásában. Emellett MOHOSZ alelnökként sokakat érintő kérdésekre adhat választ.

kép 11. Radóczi János

Radóczi János

Ifj. Radóczi János halászati szakmérnök, a Szabolcs Halászati Kft. vezetője országos viszonylatban is egyedülálló előadással készül a Horgász Fesztivál vendégei számára. Az édesvízi halak tenyésztésében végzett munkájának köszönhetően egyedülálló tapasztalattal rendelkezik uszonyos barátaink viselkedésében, amit egy előadás keretében velünk is megoszt.

kép 12. Szalai Árpád

Szalai Árpád

Szalai Árpád a holland PB Products termékek magyarországi forgalmazója megismertet bennünket a cég legújabb termékeivel. Ezek a prémium kategóriás szerelékek, zsinórok, klipszek, elhagyós ólomrendszerek hozzájárulnak a kíméletes és eredményes pontyhorgászathoz. Emellett Árpi is meg fogja osztani velünk a versenyeken szerzett tapasztalatait.

 

 

kép 13. Polyák Csaba

 Polyák Csaba

Polyák Csaba szakíró írásaival rendszeresen találkozhatunk a horgászújságok hasábjain. Finomszerelékes horgászként folyamatosan új megoldások után kutat, ezzel biztosítva eredményességét. Egyedülálló előadásában olyan kevésbé ismert „apróságokat” mutat be, amiknek használatával eredményességünk nem kevés kilogrammban lesz mérhető.

kép 14. Takács Péter

Takács Péter

Takács Péter a Haldorádó operatőreként rendszeresen a háttérben munkálkodik, pedig igen járatos a folyóvízi ragadozóhalas horgászatban. Most végre sikerült átcsábítanunk a kamera másik oldalára, élménydús előadást hallgathatunk tőle, amiben nagyon sok süllő és még több balin fog szerepelni.

kép 15. Haskó Tamás

Haskó Tamás

Haskó Tamás a Haldorádó teszthorgászaként aktívan részt vett a bojlis horgászoknak fejlesztett Haldorádó termékek megalkotásában. Előadásában nagyon látványos víz alatti felvételeket fog elemezni, a siker garantált.

A részletes, időrendbe foglalt programokat az alábbi táblázatban találhatjátok.

kép 16. részletes progi

 részletes progi

Természetesen előre nem látható tényezők miatt a programváltozás jogát fenntartjuk.

Láthatjátok, hogy minden adott egy jó hangulatú horgász rendezvényhez. De az igazi fesztiváli hangulathoz Ti is kelletek, ezért gyertek el, hívjátok el barátaitokat, ismerőseiteket!

Az alábbi képen segítséget szeretnénk nyújtani, hogy könnyebben megtaláljátok a Halcatraz Horgászcentrumot. Az üzlet előtt korlátozott számban található parkolóhely, viszont nagyon sokan jeleztétek érkezésetek távolabbi városokból, ezért javasoljuk a gépjárművekkel való parkolást az üzlettől távolabb.

kép 17. google

google

A Horgász Fesztivál mindkét nap 10.00 – 20.00 –ig tart.

A rendezvényről naponta friss információkat találhattok itt:

https://www.facebook.com/events/1530088350638635/

Várunk Téged is Kelet-Magyarország legnagyobb horgászati rendezvényén Nyíregyházán a Halcatraz Horgászcentrumban 2016. március 04-05.-én.

A nagy halak ott lesznek…

Szólj hozzá! Eddig hozzászólások:
„ A horgászat jó volt, a fogás rossz.”
A.K.Best
Ezt már olvasta? X
Rapala Scatter woblerek(Countdown, Crank). »
Like? :)