Lebegő pufi csali - Halcatraz

Lebegő pufi csali

A pufi csali ma már hagyományosnak mondható, könnyű a használata és csábító a halak számára. 

A lebegő pufi csali elterjedése könnyen ment, hiszen a halakat igencsak vonzza. Különböző színben és mezespufimidiÔÇôw500ízesítésben kapható. Az ilyen csalik jól lebegnek és sokáig képesek ellenállni a víznek. Az aromaanyagokat folyamatosan engedi ki, ezzel tartva fent a halak érdeklődését. Bár több órán át ellenáll a víznek, de néhány perc múlva puha lesz, így nem gátolja a hal megakasztását. Ha pedig teszünk még mellé kukoricát vagy élő csalit, akkor még vonzóbbá tehetjük a halak számára. 

A természetes anyagokból készült pufi csali mellett találkozhatunk még TECHNO pufival, ami lényegében egy aromásított és festett hungarocell golyó. A szivacsos szerkezetének és a méretbeli választékának köszönhetően alkalmas csalijaink lebegtetésére, amivel a halak a horgunk felé vonzódnak majd. Ahogy bedobjuk, a vízbe a csalinkkal együtt felemelkedik a fenékről így könnyebben észrevehetővé válik. Mindez az iszapos részeken a legjobb, mert így nem merül el a lágy mederfenékben.

Mindkét fajtát használhatjuk egész évben változatos színei és aromaanyagai miatt. Továbbá mini változattal is találkozhatunk melynek átmérője alig 5 mm-es, ezért könnyen észrevétlen maradhat a kisebb horgokon, mindamellett tökéletesen megemeli a csalinkat. 

Szólj hozzá! Eddig hozzászólások:
„ Miért mennek az emberek horgászni? Néhányan azt mondják halat fogni, ez nyilvánvalóan nem igaz.”
John Randolph
Ezt már olvasta? X
Shimano horgászmárka múltja, és jelene »
Like? :)