Matrix rakósbot görgő - Halcatraz

Matrix rakósbot görgő

A Matrix fejlesztői megint megelőzték versenytársaikat, és olyat alkottak, ami egyedinek számít a piacon. Ezzel, a rakós botos horgászoknak kedveznek, és segítik őket a kikapcsolódásban.

 
Vannak természetesen hasonló termékek, de ez mégis más, mint a többi. Sokkal magasabbra, illetve alacsonyabbra lehet állítani, mint a legtöbb ilyen terméket. Nagyon jó strukturált termék, melyet teljes mértékben össze lehet zárni.
Legmagasabb pozíciója, kicsivel több, mint egy méter a földtől. A lábak összecsukásával roppant egyszerűen kisebbre állítható.  Így a termék körülbelül akkora, mint bármely más rakós botgörgő. Ám ez egyedi, hiszen ettől is lehet alacsonyabb, ha teljesen összezárjuk, akkor hozzá tudunk rögzíteni talajtüskéket, melyek csak enyhén emelkednek ki a talajból. Ez akkor fontos, ha a víztől a talaj szintje csak enyhén emelkedik, hiszen ilyenkor nem kívánatos magasra állítani a görgőt.
 
      
 
A tüskék segítségével a görgőt leszúrhatjuk a földbe. Így elmondható, hogy a beállítható magasság 20 centimétertől 1 méterig terjedhet. Ez egy olyan magasságkülönbség, melyet csak ez az egy görgő képes nyújtani a piacon.
 
Szólj hozzá! Eddig hozzászólások:
„ Semmitől sem nő olyan gyorsan egy hal, mint attól, hogy kifogják.”
Ismeretlen
Ezt már olvasta? X
Exocet Tapered Line – azaz, Exocet kúpos zsinór »
Like? :)