PVA Bag Rigs végszerelék - Halcatraz

PVA Bag Rigs végszerelék

Nem is kérdés, hogy a halfogás a PVA zsákok segítségével egyenes út a sikerhez, és melyik más minőség lenne a legalkalmasabb erre, ha nem a Fox. 

Ezek a végszerelékek teljesen használatra kész állapotban érhetők el a boltokban, s egy készletben kettő darab található meg: szakállas, valamint szakáll nélküli változat.

Méretüket tekintve kaphatóak 4-es, 6-os és 8-as nagyság, attól függően, hogy mekkora halat szeretnénk vele fogni. Használatához szükségünk van egy rövid előkezsinórra az ólom előtt, egy zsinórra felfűzött ólomra, bár a fentebb említett csomag ezeket nem tartalmazza, így külön kell beszereznünk őket. 

Forgót illetve kb. 10 cm-es süllyedő fonott zsinórt és horgot azonban kapunk, ami szerintem a legnagyobb kedvenc a horgászoknak. 

Az SSBP horgok a legkiválóbbak, amiket kapni lehet. Van rajtuk egy kis zsugorcső is, hogy még hatékonyabbak legyenek a horgászat során. A horog szakálla is elég hosszú. 

 

Természetesen, ha PVA zsákkal horgászunk, kell hozzá egy gyorstöltő is, melynek használata végtelenül egyszerű. Csak dobjuk bele a csalinkat, tegyük rá a pelletet, dobjuk rá az ólmot, majd ismét pelletet, aztán tekerjük meg, tömörítsük egy kicsit, nyálazzuk meg és nyomjuk rá a gyorstöltőt, végezetül igazítsuk meg a végeit. A PVA horgászat még soha nem volt ilyen egyszerű!

Még nem tapasztaltad meg? Akkor irány a bolt!

  Bevezető áron: 1.190- Ft. / csomag   

2db. végszerelék / csomag

Szólj hozzá! Eddig hozzászólások:
„ A horgászati láz egy valós betegség és csak vízzel, friss és tiszta levegővel gyógyítható.”
Theodore Gordon
Ezt már olvasta? X
Fox Rage Dropshot és Rage Spin ML pergetőbotok – lassan elfogynak! »
Like? :)