Üdvözlünk a Matrixban! - Halcatraz

Üdvözlünk a Matrixban!

A Matrix márkaképviselet ezennel a match és feeder horgászok számára kínál remek termékeket, felszerelést.

 
A Matrix elképzelései pofonegyszerűek: előállítani egy olyan összetett felszerelést, amely nagymértékben segíti a horgászokat a lehető legtöbb hal kifogásában.  A felszerelés mindenre fel van készítve, amire egy modern horgásznak szüksége lehet, és minden "finomszerelékes" horgász ízlés szerint válogathat. Ha ránézünk az új Matrix termék skálájára, láthatjuk, hogy minőségi, megbízható termékekkel van dolgunk. Ezt hívják "friss gondolkodásnak".
 
A Carpmaster, mely a mostani, modern match horgásztavakra lett elkészítve, és kitűnően működik. Emellett a feeder is hasonló profi paramétereket kapott. A Horizon botok a távoli dobásokra lettek kialakítva, melyek mindenképp előnyösek azok számára, akik a nagyvizek szerelmesei.
 

A verseny ülőkék is fontos részei a horgászatnak, ezért kifejlesztett a Matrix csapata egy úgynevezett superbox-ot. A népszerű 25 mm-es lábak, a minimalista fekete alváz és a tároló részek a legtökéletesebben elkészített dolog, amit valaha láttott a horgász közösség. Az elkövetkezendő 12 hónapban is folyamatosan számíthat ilyen termékekre.

Matrix különös gondot fordít az apró részletekre, a speciális kiegészítőkre. Az új generációs Method feeder egy klasszikus példa erre, amivel akár "több halat is foghatunk". Elérhető 2 új modell, amelyek lehetőséget nyújtanak a horgászoknak a nagyobb méretű végszerelékek használatára, mely a feederezés szempontjából kedvezőbb lehet. 
Ez a Matrix, ahol mindig a legjobb dolgokat készítik óriási skálán!
 
 
Matrix – Ez a friss gondolkodás!
(Matrix – It’s fresh thinking)
 

 

Már elérhetőek üzletünkben

  Horizon Feeder 4,00 m.: 56.990 Ft.  

  Horizon Feeder 4,40 m.: 59.990 Ft.  

  Horizon Feeder 4,50 m.: 67.990 Ft.  

  Ultron Feeder 3,60 m.: 38.990 Ft.  

  Ultron Feeder 3,90m.: 41.990 Ft.  

  Matrix Feederkosarak 30-40-50 g.: 375 Ft.  

  Matrix Feederkosarak 15-30-45 g.: 899 Ft.  

  Matrix Feederkosár Töltő: 1190 Ft.  

 

Szólj hozzá! Eddig hozzászólások:
„ A világ legjobb horgásza sem lesz eredményes, ha a halak nincsenek ott.”
Anthony Acerrano
Ezt már olvasta? X
Shimano Stradic CI4 2500F »
Like? :)