Halcatraz Red Urban Style Sunglasses - Halcatraz Polarizált Horgász Napszemüveg

9 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Halcatraz Red Urban Style Sunglasses - Halcatraz Polarizált Horgász Napszemüveg


A Halcatraz napszemüvegek történte 2019-ig nyúlik vissza. Ekkor készíttettük el az első sajátmárkás napszemüvegünket, amit 2024-re sikerült tökéletesíteni. A Halcatraz polarizált napszemüvegek nagyon hasznosak lehetnek a szemünk védelme és a kényelem szempontjából. A polarizált lencsék kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy csökkentsék a vakító napsugarak által okozott tükröződést és fényvisszaverődést, így javítva a látásélességet és a kontrasztot. Ez különösen hasznos lehet horgászat, vezetés, vagy vízi sportok során. Akár csak egy séta közben is hasznos társunk lehet.

A polarizált napszemüvegek segítenek csökkenteni a szemfáradtságot, hosszú távon pedig képesek megelőzi a szem károsodását. Ezenkívül védelmet nyújtanak az ultraibolya (UV) sugarak ellen, ezáltal csökkentve a szemmegbetegedések kockázatát, például a szürkehályog kialakulását is.

A Halcatraz által forgalmazott polarizált napszemüvegek stílusosak és divatosak. Így nem csak praktikus, hanem esztétikusan is kielégítő megoldást nyújthatnak horgászathoz, vagy a mindennapokban. Összességében tehát a polarizált napszemüvegek kiváló választás lehet mindazok számára, akik szeretnék megvédeni szemüket a nap káros hatásaitól, miközben stílusosak és divatosak maradnak. Minden horgász megtalálja a stílusához legközelebb álló Halcatraz napszemüveget.

Halcatraz Deep Blue Elegant Sunglasses - Halcatraz Polarizált Napszemüveg



Halcatraz Red Urban Style Sunglasses

A piros színű tükrös polarizált lencse kiváló választás horgászathoz és a mindennapokhoz. A napszemüveghez jár egy kemény cipzárral rendelkező védő tok, amiben helyet kapott egy vászon táska is. A napszemüveghez tartozó vászon tok napszemüveg törlőkendőként funkcionál. A napszemüveg kereten helyet kapott egy foglalat, amibe csatlakoztathatjuk a rugalmas és puha napszemüveg pántot. Ez a kiegészítő megakadályozza, hogy kedvenc napszemüvegünk a vízbe essen horgászat közben. A napszemüveg szárára elegáns, de visszafogott Halcatraz logo került.

  • Piros polarizált lencse
  • Szürke keret
  • Divatos kivitel
  • Puha, rugalmas pánt
  • Kemény tok
  • Törlőkendő
  • UV 400 védelem

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
halcatraz-276-20190528155132 Gyártó Halcatraz
halcatraz-termekek-681-20220926105300 Legnépszerűbb termékeink Halcatraz termékek
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!