Shimano Metanium DC A 71 HG Multiplikátoros Orsó - Shimano Metanium Multi Orsó

215 989,99 Ft / db
Utolsó darab
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Shimano Metanium DC A 71 HG Multiplikátoros Orsó - Shimano Metanium Multi Orsó
A Shimano Metanium DC HG a Shimano európai multiplikátor termékcsaládjának zászlóshajója. A Shimano legújabb I-DC5 Intelligens Digital Control fékrendszerével, valamint a legújabb HAGANE technológiával és fejlett orsó kialakításával és felépítésével versenyteljesítményt nyújt a legfejlettebb, magasan képzett pergető horgászok számára.
A lenyűgöző Metanium DC a Shimano legújabb technológiájával van szerelve, és sok profi horgász azt állítja, hogy a legjobb a legjobbak között. Ha olyan orsót keres, amelyet kompromisszumok nélkül terveztek és gyártottak, a Metanium DC az Ön számára készült. Tökéletesen képes a legkülönfélébb csalik dobására, az 5 grammos kis jig-fejektől a 30 grammos és a crankbait-ig, teljes mértékben kihasználja a legfejlettebb Shimano digitális fékrendszer (I-DC5) előnyeit a hibátlan dobási teljesítmény érdekében, kiegészítve horgászkészségét és képességeit.
Figyelemre méltó, hogy mennyi technológiát pakoltak a Metanium DC-be. A szuperkönnyű Core Solid HAGANE váz magnéziumból készült, és tökéletesen illeszkedik a kézbe, a legfejlettebb botokat a tökéletességig egyensúlyozva. A karosszéria belsejében 10+1 rendkívül jó minőségű csapágy, Infinity Drive, MicroModule Gearing és X-SHIP támogatás található, amelyek zökkenőmentesen egyesülnek a Shimano legjobb orsóihoz kapcsolódó selymesen sima, erőteljes tekercselés érdekében. A fejlett Magnumlite III orsó Ultra Duraluminiumból készült, és Silent Tune technológiával rendelkezik a csapágystabilizálás és a vibráció csökkentése érdekében.
Az dobást a legújabb I-DC5 rendszer vezérli. Ez lehetővé teszi, hogy beállítsa a dobóféket a használt zsinór típusához és a csali méretéhez, a nagytól a könnyű finomságig (plusz további súrlódásmentes), fantasztikus, problémamentes, automatikus dobásvezérlést biztosítva a tárcsa elfordításával. Ez a technológia kizárólag a Shimano számára készült, és olyan precíziós szintre emeli az öntési teljesítményt, amely ritkán látható. Végül, ha egy halhoz csatlakoztatja, biztos lehet benne, hogy az új Cross Carbon Drag alátétek olyan bámulatos haljátékos teljesítményt nyújtanak, mint egyetlen másik orsó sem.
  • Maximális fékerő: 5 kg
  • Zsinórkapacitás: 0.285 mm - 100 méter
  • Súly: 175 gramm
  • Dob mérete: 70
  • Áttétel: 7.1:1
  • Zsinórbehúzás: 76 cm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Áttétel 7,0:1
Csapágyszám 10
Méret 71
shimano-8843 Gyártó Shimano
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!