Shimano Vanford FA C2500 - Shimano Vanford Pergető Orsó 2024

104 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Shimano Vanford FA C2500 - Shimano Vanford Pergető Orsó 2024


A Vanford az egyik legkönnyebb Shimano pergető orsó. Kiváló választás a finom pergető horgászati stílusok széles skálájához. A Vanford a Magnumlite sorozat része. Amely határt szab a könnyű súlyú technológia és mérnöki fejlesztés területeken, lenyűgöző finomságot biztosítva. Valóban érezni fogod a minőséget és imádni fogod használni. Az a lendület, amire szükség van a Vanford rotor mozgásának elindításához, szinte észrevehetetlen. Nehéz leírni ezt az érzést, de vegyél kézbe egyet, és azonnal tudni fogod, mire gondolunk.

Az érzékenységgel és könnyedséggel együtt jön az irányítás, és az irányítással jobb horgászat és több siker. Ez egy win-win helyzet és amikor UL csalival való horgászatról van szó, alig akad olyan, amely versenyezhetne az új Vanforddal.

Kombináld egy magas minőségű UL, vagy Light horgászbottal! Azonnal javítani fogod a bot-orsó egyensúlyát, lehetővé téve, hogy eredményesebben és hosszabb ideig horgászhass. A Vanford érzékenysége részben a második generációs Magnumlite Rotor eredménye, amelyet a testtel együtt a Shimano kizárólagos Ci4+ kompozit anyagából alakítottak ki.

Ez az is, amiért az orsó ennyire könnyűnek érződik a kézben. Belül a HAGANE Gear, MicroModule II, X-SHIP, InfinityDrive, InfinityXross és Silent Drive tökéletesen együttműködnek, hogy simaságot és meglepő mennyiségű erőt szállítsanak. A Vanfordot Shimano fejlett Duracross fékkel szerelték fel, amely kivételes, pontos irányítást biztosít a harcias halak fárasztásánál. A problémamentes zsinórkezelésről az Anti-Twist Fin gondoskodik. Különösen jól kezeli az új Vanford a kisméretű csalikat.

  • Méret: 2500
  • Súly: 175 gramm
  • Áttétel: 5,1:1
  • Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 160 méter
  • Csapágyak száma: 7+1 db
  • Zsinórbehúzás: 75 cm
  • Fékerő: 9 kg

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Áttétel 5,1:1
Csapágyszám 7+1
Fékrendszer, Típus Elsőfékes
Méret 2500
Pótdobok száma 0
shimano-8843 Gyártó Shimano
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!