A halfüstölő egy olyan eszköz, amelyet hús vagy hal füstölésére használnak. A halfüstölőt faforgáccsal párosítva kell használni, ami külön megvásárolható a kínálatunkban. Amikor a halfüstölőben elindul a füstölés, a füst lassan belemegy a hús vagy hal belsejébe, így egy intenzív és különleges ízt adva neki.
A halfüstölő használata nagyon egyszerű és otthon is könnyen elvégezhető. A füstölési idő és hőmérséklet szabályozásával lehetőség van különböző füstös ízek elérésére, valamint különböző húsok és halak füstölésére. A halfüstölő segítségével egyedülálló és ízletes fogások készíthetők.
Kisméretű halfüstölő minőségi acélból. Mérete miatt könnyen szállítható és kezelhető, ugyanakkor elegendő mennyiséget tud elkészíteni a füstölésre. A legfinomabb halételek füstölővel készíthetőek. Ráadásul mindez 20-25 perc alatt. Tegyünk 3 evőkanál füstölőport az edény aljára. Helyezzük be a besózott halfiléket a füstölőrácsra. A fedelet gondosan zárjuk rá! A denaturált szesszel feltöltött égő fejeket gyújtsuk be és tegyük be az edénytartó keretre! Ízlés szerint 20-25 perc múlva vegyük ki. Kisebb halakat egészben kell füstölni.
Gyártó | Nevis | |
Legnépszerűbb termékeink | Extrém Akciók |
Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!