Csak online
-33%

Halcatraz Busázó Szett - Profi Busázó Feeder Szett

74 600,00 Ft / Csom
Akciós ár:
49 990,00 Ft / Csom
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára!
Limitált akció Az akció a 2024. augusztus 9. és 2024. szeptember 11. között érvényes vagy a készlet erejéig!

Halcatraz Busázó Szett - Profi Busázó Feeder Szett

A Halcatraz Profi Busázó Szett ideális választás minden olyan horgász számára, aki szeretne hatékonyan horgászni és szép busákkal távozni a vízpartról. Ennek a szettnek számos pozitív tulajdonsága van, amelyek miatt érdemes ezt választania. Elsőként érdemes megemlíteni a szett sokoldalúságát. Egy jó busázó horgász szettben általában megtalálható az összes fontos eszköz, amire szükség lehet a horgászat során. Beleértve az erős feeder botot, a nyeletőfékes horgász orsót, a főzsinórt, a busázó pufi szettet, az etetőanyagot és az előre felszerelt busázó kosarakat. Emellett ezek a szettek általában könnyen szállíthatók és könnyen összerakhatóak a horgászhelyen.

Végül, de nem utolsósorban, a busázó horgász szett sokkal élvezetesebbé teszi a horgászatot, mert nem kell az elemeit egyesével kiválasztani. A legfontosabb és megfelelő minőségű termékeket mi magunk, a Halcatraz munkatársai állítják össze. A profi eszközök és az átgondolt kialakítás révén a horgászat nemcsak hatékonyabbá válik, hanem élvezetesebbé is. Egy jó busázás garantáltan felejthetetlen élményt nyújt minden horgász számára.

By Döme Team Feeder Big River LCS 5500 Nyeletőfékes Feeder Orsó

Az új By Döme TEAM FEEDER Big River LCS orsócsalád erejét és életrevalóságát, a megfelelő helyeken elhelyezett 7+1 golyóscsapággyal, az erősített belső szerkezettel, illetve rotorral garantáljuk. Az optimális méretű hajtókarral kiegészülve ez a szerkezet méltó ellenfele lehet a legnagyobb folyóvízi halaknak is! Fontos szempont volt, hogy a vastagabb 0,30-0,35 mm átmérőjű zsinórokból is (amely lehet fonott vagy monofil egyaránt), minimum 200-300 méter ráférjen az orsók dobjára. Így már nagy eséllyel tudjuk felvenni a küzdelmet egy kapitális dunai nyurga ponttyal, vagy egy megállíthatatlanul menekülő tiszai amurral. Az orsó főfékrendszere elől kapott helyet, míg hátul lehet a nyeletőféket bekapcsolni. Folyóvízen különösen hasznos és javasolt a nyeletőfék használata, mert (ha be van kapcsolva) egy vehemensen kapó hal sem tudja felszerelésünket vízbe rántani. Persze a nyeletőfékerő is szabályozható a végén található tekerőgombbal, így az csak akkor szólal meg, amikor a hal húzza, nem pedig a sodrás.

Kifejezetten nehéz, durva terepeken való feederhorgászatokhoz ajánljuk, amatőr, haladó és akár profi horgászoknak egyaránt! Tökéletesen megállja a helyét bármilyen akadós területen, legyen az egy kisebb-nagyobb folyóvíz, csatorna vagy állóvíz. Mérettartományából adódóan a legtöbbek által használt feederbotokhoz ideális választás. Az új orsó család a legkedveltebb 2 különböző méretben kerül forgalomba. A Big River LCS 5500 orsót a rövidebb 300RXH; 330RXH, míg a 6000-es méretet a hosszabb 360RXH; 390RXH modellekhez, vagy ehhez hasonló hosszúságú folyóvízi botokhoz ajánljuk!

  • Csapágyak száma: 7+1 db
  • Grafit-hybrid ház
  • Long cast dob
  • Csavarodásmentes zsinórvezető görgő
  • Áttétel: 4,6:1
  • Zsinórkapacitás: 0.25/270 - 0.30/200 mm/méter
Benzar No Limit Boat Feeder 3,00m 70-250g - Benzar Mix Folyóvízi Feeder Bot
A feeder technika rohamos fejlődésének köszönhetően, a termékek iránti igények is növekedtek a horgászok felől, ez kiváltképp igaz a távoli rezgőspicces módszereknél.
A 2024-es Benzár feederek egyik legkülönlegesebb tagja a No Limit Boat Feeder nevet kapta. Nevéhez tökéletesen illeszkedve, egy igazán erős, rövid, a csónakos horgászathoz optimalizált paraméterekkel rendelkező pálca ez, óriási erőtartalékokkal, kihegyezve minden elemét a ponty, esetleg busafogás szükségleteihez.
A botot kézbe véve, ami elsőként feltűnik, az az impozáns és remek funkcionalitású, magabiztosságot sugárzó nyélkiképzés. Egyszerű, sallangmentes, nincs benne hibalehetőség - erre van szükség például egy nádi pontyozás során.
Kiemelten masszív orsótartót kapott, mivel ez kulcsfontosságú tényező a módszernél. 4000 és 5000-es méretek között érdemes hozzá első- vagy nyeletőfékes orsót választani. Mivel a bot kifejezetten erős, ezért 0,25-ös vagy vastagabb monofil főzsinór használatát javasoljuk hozzá.
Extra erős, háromtalpas prémium NT gyűrűsorral van szerelve a bot, melyek között minimális ellenállással siklik a zsinór és kizárt a felcsavarodás. Több különböző erősségű spicc jár a széria tagjaihoz, melyeket váltogatva könnyedén tudunk alkalmazkodni a halak kapókedvéhez. A rövid, erős botokat kereső horgászoknak ajánlott egyik legjobb választás.
  • Hossz: 3,00 méter
  • Tagok száma: 2+3 db
  • Dobósúly: 70-250 gramm
  • Akció: B
  • Szállítási hossz: 147 cm
Avid Carp Camo Reel Line 0,28mm 1000m - Avid Monofil Zsinór
Az Avid Outline Camo Reel Line valóban a zsinórgyártás csúcsa, mivel nemcsak páratlan rejtőzködése, hanem kiváló dobó és kopásálló tulajdonsága miatt is rendkívüli. Maga a zsinór alacsony láthatóságú zöld színű, mikrofoltokkal ellátott, amelyek a víz alatti álcázást biztosítják. Az Outline End Tackle termékcsaláddal együtt használva a víz alatti szerelék minden része tökéletesen elrejthető lesz, függetlenül a körülményektől vagy a helyzettől. Az ultra sima felületkezelésnek köszönhetően az Outline Camo Reel Line nagyszerű választás extrém távolsági dobásokhoz, különösen az alacsonyabb átmérőknél. A kopásállóság is páratlan, még a legbrutálisabb körülmények között is. A fejlesztési és tesztelési időszakunk során az Outline Camo Reel Line jobban teljesített, mint más zsinórok, főleg akadós terepen. Az Outline Camo Reel Line 1000 méteres dobon kapható, amelyek tökéletesen alkalmasak akár 3 orsó feltöltésére.
  • Kiszerelés: 1000 méter/tekercs
  • Szakítószilárdság: 4,5 kg
  • Átmérő: 0,28 mm

Feedermánia Groundbait Busa 1kg - Feedermánia Busázó Etetőanyag - MEGÚJULT

Megújult íz és összetevők! Busa horgászathoz kifejlesztett planktonokat imitáló etetőanyag. A Feedermánia etetőanyagok közé megérkezett a várva-várt busázó kaja. Az etetőanyag imitálja a planktonokat, ezért eredményesen használható busázó etetőanyag. Bekeverhető vízzel, vagy akár tejjel is, ami még jobban fog felhősíteni és a siker nem marad el.

  • Kiszerelés: 1 kg

Haldorádó Feeder Pufi Szett

A horogcsali kikönnyítése, lebegtetése, gyakran a siker egyik záloga. Ebben nyújt segítséget a Haldorádó új, megújult pufi szettje. A variációk száma innentől: végtelen. A szettben micro, mini, midi és maxi méretek találhatók, amik 5-5 ízben és színben vannak jelen. Ezek az alábbiak:

  • Ananász (sárga)
  • Eper (piros)
  • Kék Fúzió (kék)
  • Kókusz (fehér)
  • Pisztácia (zöld)

Carp Zoom Busázó Kosár 2db/cs

  • Busa horgászatához fejlesztett végszerelék
  • A kiváló működéshez a kosárban gyorsan oldódó, felhősítő etetőanyag kerüljön
  • A horgokra lebegő csalit kell helyezni, hogy eredményes legyen
  • Egy nagyobb teherbírású úszóval vízközt is alkalmazhatjuk
  • Kiszerelés: 2 db/csomag

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
avid-carp-146-20220107084711 Gyártó Avid Carp
benzar-mix-16501 Gyártó Benzar Mix
by-dome-team-feeder-239-20240205182444 Gyártó By Döme Team Feeder
halcatraz-276-20190528155132 Gyártó Halcatraz
halcatraz-termekek-681-20220926105300 Legnépszerűbb termékeink Halcatraz termékek
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!