Guru Multi Riddle 3-4-6mm - Guru Törőszita

15 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Guru Multi Riddle 3-4-6mm - Guru Törőszita
A Guru Multi Riddle-t úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a Guru és a Mainline Match 18 literes vödrökhöz, de az olyan vödrökhöz is passzol amely ugyan olyan mint a fent említett vödrök. A rosta kerete a vödörre rögzül, így biztonságos, és rendkívül egyszerű a használata. A vödör fedele is visszapattan a keret fölé. Ez a funkció egyedülálló és sokkal egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a vödör és a rosta szállítását anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a vödör tartama kiszóródik.
Maga a rosta mély és és széles ideális nagy mennyiségű etetőanyag, föld, lösz lerostálására és az élő csali lemászatására. Minden kerethez három méretű cserélhető rosta tartozik: 3 mm, 4 mm és 6 mm, így a rosta rendkívül sokoldalú.
A 3 mm-es ideális finom etetőanyaghoz vagy élőcsalihoz. Vagy akár a nagy mennyiségű takarmánydarabok kiszedéséhez az etetőanyagból a téli hónapokban. A 4 mm-es tökéletes a mindennapi használatra, így ideális élő anyagokoz , és kiválóan alkalmas az etetőanyag és a földek lerostálására. A nagyobb, 6 mm-es háló kiválóan alkalmas magvakban dús etetőanyaghoz, folyóvízí földekhez, és tökéletes a forgács gyors eltávolítására az élő anyagoktól.
A rosta a kerethez nagyon jól rögzül és nem mozdul el használat közben. Az eltávolításhoz egyszerűen fordítsa meg és nyomja ki a lemezt. A háló szőtt rozsdamentes acélból készül, így erős és tartós.
  • A vödröt külön kell megvásárolni!

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
guru-138-20230309104418 Gyártó Guru
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!