Korda Compac Bivvy Wrap Dark Kamo - Korda Sátortartó Táska Horgász Sátorhoz

17 490,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Korda Compac Bivvy Wrap Dark Kamo - Korda Sátortartó Táska Horgász Sátorhoz
Az éjszakai és a rapid horgászok számára a felszerelés racionalizálása kiemelkedő fontosságú. Akár munkába menet kell gyorsan összepakolnia, akár gyorsan helyet kell változtatni a halak miatt, minél gyorsabban és könnyebben tudja összepakolni a felszerelését, annál jobb.
A Korda Compac Bivvy Wrap lehetővé teszi a sátor terjedelmes formájának gyors és hatékony becsomagolását és rögzítését. Ez az egyedülálló csomagolás alternatív tárolási megoldást kínál a hagyományos hordtáskák helyett, miközben továbbra is képes megtartani az olyan alapvető tárgyakat, mint a storm pole-ok és a sátorleszúrók.
Minden tárgy gyorsan elfér a tartós, vízálló, tépőzáras rögzítésű csomagban. Kompakt, alacsony profilú és könnyű csomagot biztosít, amely lehetővé teszi a gyors bevetést és összepakolást.
Ez az egyedülálló, modern megoldás rugalmas anyaggal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a csomagolást szorosan a sátor köré húzzák és összenyomják. Csak tegye el a sátorleszúrókat és a botjait a mellékelt rekeszekbe, tekerje be a bivvy-t és már mehet is!
A Compac poggyászok nagy teljesítményű szövetek és katonai minőségű alkatrészek felhasználásával készülnek, így egy szervezett, erős, könnyű és tartós táskarendszert hoznak létre.
  • Két színben kapható, a jellegzetes Dark Kamo vagy olajzöld színben.
  • Méretek: 83cm x 66cm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-139-20240205182638 Gyártó Korda
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!