Shimano Isolate Boillie RN20 10mm 1kg - Shimano Etető Bojli

5 990,00 Ft / Csom
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Shimano Isolate Boillie RN20 10mm 1kg - Shimano Etető Bojli


Az Isolate RN20 egy tigrismogyoró alapú boili, amely rendkívüli vonzerővel rendelkezik. Különösen hűvösebb vízben, vagy olyan helyeken, ahol túlzottan sok halas bázisú csalit használnak. Az Isolate RN20 kivételesen magas minőségű összetevőinek köszönhetően hosszú ideig hatékony marad. Elsősorban olyan vizeken, ahol sok mag alapú csalit használnak a Spod mixekben.

A Shimano Isolate RN20 tigrismogyoró/magos kombinációjának fontos szerepe van a nagy pontyok speciális horgászatában. A tigrismogyoró liszten és aprított pirított szójababon alapuló alapanyag javítja a textúrát. Magas energiatartalma keményítőt, zsírokat, fehérjéket, cukrokat és rostokat tartalmaz és édes ízvilágú. A természetes kelp és spirulina hozzáadásával fokozzák a vitaminok sorát, valamint tartalmaznak kalciumot, magnéziumot, cinket és szelént.

Az íz javítása érdekében pirított földimogyorólisztet is hozzáadnak a bojli keverékhez. A tigrismogyoró, mogyoró, dió illat kibocsátásával vonzó a pontyok számára, különösen hűvösebb vízben.

A vonzási képességet tovább fokozza a Betaine HCL használata, ez az aminosav bebizonyította, hogy stimulálja a halak táplálkozását mivel "szivárogni kezd" a csaliból. Az Isolate RN20 használata tiszta vízben, mag keverék felett, vagy összetört RN20 boilik PVA zsákban való felhasználása fantasztikus megközelítés lehet a nagy, nehezen megfogható pontyok becsapására nehéz vizeken.

  • Kiszerelés: 1 kg
  • Átmérő: 10 mm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
shimano-8843 Gyártó Shimano
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!