Ha egy igazi tavaszias ételt szeretnél tálalni, akkor ez mindenképpen a te recepted. A sajt és a gomba együttes íze egy igazi frissítő, kényeztető érzést kölcsönöz. Minden rendezvényre ajánlom, ahol szeretik az efféle íz világot. És akkor most üljünk le, tegyük fel a szakállkánk és jöhet a recept!
Hozzávalók 4 személyre:
Elkészítés
A tonhalszeleteket megsózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, és mindkét oldalukat elősütjük. Egy tűzálló tálat kivajazunk, beletesszük a tonhalakat. A sütésből visszamaradt olajban a finomra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, sóval, borssal, fokhagymával, petrezselyemmel fűszerezzük és megpirítjuk. Kevés ketchupot keverünk hozzá, majd az elkészített ragut a halszeleteken egyenletesen elosztjuk. Megszórjuk reszelt sajttal, meglocsoljuk olvasztott vajjal, és sütőben pirosra sütjük. Rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Koncz Eszter