Benzár Concourse Braided Hooklink 0,08mm - Benzar Mix Előkezsinór

1 990,00 Ft / Tek
Egység ár:
1 Méter = 132,67 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Tek

Benzár Concourse Braided Hooklink 0,08mm - Benzar Mix Előkezsinór
A gyártástechnológia fejlődése talán a fonott zsinórok esetében a leginkább szembetűnő, hiszen a néhány éve használt zsinórok össze sem hasonlíthatók a gyártósorról most "legördülőkkel". Japán a horog mellett a zsinórgyártás csúcsának is tekinthető, így az ott készülő fonott zsinórok egyértelműen a legjobbak a piacon.
Ezért is hatalmas büszkeség számunkra, hogy a legújabb Benzár fonott zsinórok mindegyike egyenesen Japánból érkezik, így nem csoda, hogy abszolút csúcskategóriás termékekről van szó. A Concourse Braided Hooklink ezek egyik zászlóshajója, egy olyan, elsősorban előkének szánt termék, amely kategóriájának egyik legjobbja!
A zsinór rendkívül selymes tapintású, nagyon kellemes, exkluzivitást sugalló csomagolással ellátva, melyet kézbe véve azonnal azt érzi a horgász, hogy nagyon jól választott! 8 szálból szőtt, professzionális, kiemelkedő kopásállósággal és lágysággal bír a Concourse Braided Hooklink, így szinte bármilyen szituációban bevethető, amennyiben fonott előkezsinórra van szükség.
15 méteres kiszerelésben és több különböző méretben érhető el a termék, melyek között van egy, a feeder horgászathoz fejlesztett zsinórok esetében korábban még nem látott, 0,04 mm átmérőjű típus is. Ezzel, nem túlzás kijelenteni, hogy új távlatok nyílhatnak a finom method technika kedvelői előtt.
  • Átmérő: 0,08 mm
  • Kiszerelés: 15 méter
  • Szakítószilárdság: 7,4 kg

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
benzar-mix-16501 Gyártó Benzar Mix
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!