Bemutatkozás - Halcatraz

Bemutatkozás

Kedves Horgásztársam!

A Halcatraz a horgászoknak, és családjuknak szóló weboldal, mely arra hivatott, hogy információt nyújtson, sikeresebbé tegye a horgászatot, ötleteket adjon a családdal történő vízparti kirándulásokhoz, a sikeres horgászathoz, a helyszín kiválasztásához, a szükséges eszközök egy helyen történő beszerzéséhez. A kezdő horgászoktól a haladókon át a profikig mindenki megtalálja a neki való felszerelést.

  

Weboldalunkon bővebb információval szolgálunk a Halcatraz Horgászcentrumról, mely már 5 éve működik Nyíregyházán. Kiépített üzletünkben 120 négyzetméteren várjuk kedves látogatóinkat, ahol botok, etetőanyagok, csalik széles választékát kínáljuk. A termékeinket megtalálod weboldalunkon, így otthonod kényelmében kiválaszthatod a szükséges kellékeket. Ha minőségi eszközökkel szeretnéd tökéletesíteni a horgászatot, vagy hiányzik még valami a túra előtt, térj be hozzánk bátran.

  

Munkatársaink azon dolgoznak, hogy minél több információval szolgáljanak főként a helyi vízpartokról, lehetőségekről, szabályokról, árakról, új eszközökről, változásokról, érdekességekről, időjárásról, hogy minden kedves horgásztársunk naprakész lehessen. Reméljük, Te is hasznosnak találod a fáradozásainkat, és megtalálsz mindent, amit keresel. Lehetőséget nyújtunk arra, hogy gondolataid megoszd, véleményt formálj. A közeljövőben pedig szívesen várjuk az élménybeszámolókat, saját képeket a fogásokról, melyeket megjelentetünk oldalunkon.

Ha kérdésed van, szívesen válaszolunk, e-mail címünk: info@halcatraz.hu.

Halcatraz – A hely, ami fogva tart!

Köszönettel:

Halcatraz Team

Ezt már olvasta? X
Withy Pool »
Like? :)