SUBMERGE vezetőzsinór - Halcatraz

SUBMERGE vezetőzsinór

Ismételten csak a FOX, hiszen a horgász márkák közül magasan a legjobb, ahogyan a minőségben, úgy a designban is. Cikkemben egy ólommentes zsinórról van szó, amely tökéletesen hasznosítható azokon a helyeken, ahol tilos ólmot használni.

CAC464-CAC465Itt az új SUBMERGE vezetőzsinór, amely egy szőtt és fonott zsineg.

30 és 45 lb-s változatban készül, a 30lb-s változat valószínűleg elegendő a hazánkban fellelhető tavakba, viszont az erősebb sodrású folyókhoz inkább az erősebbet ajánlom.

1Két színben kapható, kavics-barna és zöld árnyalatban. A színt attól függően választhatjuk ki, hogy milyen vízen tervezzük a horgászatot. A cél, hogy minél jobban beleolvadjon a környezetbe és azonosuljon a természet színeihez. Ahogyan korábban már említettem, ólommentes tehát tökéletesen alkalmazkodik azokhoz a területekhez, ahol tilos ólmot használni.

A zsinór nagyon hajlékony, tehát jól követi az aljzat egyenetlenségeit. Esetlegesen, ha a felszín hepe-hupás, akkor ez a zsinór lesz a tökéletes választás.

Maga az anyag Wolframmal van impregnálva, ami azt nehézzé teszi, így garantált, hogy nem fog felemelkedni a tó fenekéről.

Ez a zsinór tökéletes választás lehet hazai vizeink mindegyikébe, a FOX ismét nem okozott csalódást! Ezt a zsineget bátran használhatjuk, hiszen strapabíró anyagból készült. Egy jó zsinór megkönnyíti a horgászatot, ezért csak ajánlani tudom a SUBMERGE vezetőzsinórt a gondmentes horgászatért.

2  CAC464

Szólj hozzá! Eddig hozzászólások:
„ A horgászatról elmondható, olyan, mint a matematika, melyet sohasem lehet teljesen elsajátítani.”
Izaak Walton
Ezt már olvasta? X
A Shimano 2014-es újdonságai »
Like? :)