Az új FOX orsó: FX11 - Halcatraz

Az új FOX orsó: FX11

A FOX, mint márka, a mostani piac egyik legkiemelkedőbbje az európai gyártók sorában, mely minden haltípus megfogásához szükséges, minőségi termékeket állít elő. Jelent esetben sem történt ez másként, hiszen cikkemben ismételten egy új FOX terméket mutatok be, méghozzá az FX11-es orsót.

CRL057iErre a nagyszerű termékre méltán mondhatjuk, hogy büszkén öregbítheti a márka hírnevét. Ez a ponty horgászorsó nem csak szemet gyönyörködtető külső designel rendelkezik, de rendkívül funkcionális és megbízható termék.

CRL057lAz elsőszámú előnye az, hogy a FOX nem csak egy a sok orsógyártó cégek közül, hiszen mindig valami újjal, valami mással rukkol elő. Jelen esetben a részletes és precíz kidolgozásnak köszönhetően egy remek orsót kaptunk, amely tökéletes kellék a pontyhorgászathoz.

Korábban már nagy sikert aratott a Fox magnézium 12000XT és grafit 12000S. A rajongók és a rendszeres „fogyasztók” azzal a kéréssel fordultak a gyártóhoz, hogy dobjanak piacra egy kisebb méretű tekercset. Közel 2 éves kutatás és fejlesztés után megszületett az FX11-es orsó.

Így került piacra a lenyűgöző matt fekete színnel rendelkező, diszkrét külsejű FX11-es, amely szuper lassú dobemeléssel rendelkezik, ezért az orsón a zsinórkép tökéletes.

Egy hajtókarfordítással 95 cm zsinórt tudunk behúzni, ami rendkívül nagy és gyors teljesítmény.

CRL057a

Aki a kezébe veszi ezt a remekműnek is nevezhető orsót, annak egyből szembe tűnik, hogy milyen jó felépítésű, kompakt orsóról van szó. Kiegyensúlyozottság szempontjából tökéletes választás egy 3,6 méteres, 3lb-s bothoz.

Egy szó, mint száz ez a minimalista formatervezésű orsó tökéletesen megfelel a mai modernkor, modern horgászinak.

Szólj hozzá! Eddig hozzászólások:
„ A horgászatról elmondható, olyan, mint a matematika, melyet sohasem lehet teljesen elsajátítani.”
Izaak Walton
Ezt már olvasta? X
Shimano pergető botok »
Like? :)