Már a horgászok is androidra válthatnak - Halcatraz

Már a horgászok is androidra válthatnak

Szeret horgászni de úgy érzi nincs elég ideje hogy igazán profivá váljon? Mit szólna hozzá, ha a technika segítségével mindig a jó helyen, a jó időben jelenne meg és ráadásul próbálkozása garantáltan eredményesen is zárulna? Vessen egy pillantást a Smart Fishfinder Deeper nevű találmányára.

Smart Fishfinder DeeperA 6 cm átmérőjű „gömb” remek találmány a türelmetlenebbek számára; bluetooth-on keresztül összekapcsolható okostelefonunkkal vagy tabletünkkel és alkalmazásának köszönhetően megtudhatjuk, van-e hal a közvetlen közelünkben, vagy máshol érdemes-e keresgélni. A készülék természetesen vízálló, de ellenáll apró rázkódásoknak is melyek csónakban gyakran előfordulhatnak. Akkumulátora egyetlen töltéssel 6 óra működést bír ki, ami bőven elég egy kellemes délutáni horgászathoz.

Smart Fishfinder Deeper

Szonár rendszerének köszönhetően észleli akár a víz fenekén lévő halakat, objektumokat is, okostelefonunkkal 2,5 méterig képes tartani a kapcsolatot. A telefonra tölthető alkalmazás nem csak a halak jelenlétéről tudat minket, hanem ötleteket, tippeket is ad, hogy mely halfogási módszer a legcélravezetőbb az adott helyen. Sikereink megosztására a Facebook és a Twitter alkalmazás is helyet kapott. A készülék egyetlen negatívuma talán az ára, mely megjelenésének idejében 200 dollárt azaz mintegy 50 ezer forintot kóstált. 

Szólj hozzá! Eddig hozzászólások:
„ Semmitől sem nő olyan gyorsan egy hal, mint attól, hogy kifogják.”
Ismeretlen
Ezt már olvasta? X
Vajsav »
Like? :)