Google Play – Horgászatot kedvelőknek - Halcatraz

Google Play – Horgászatot kedvelőknek

Az online játékok a fénykorukat élik, nagy részük ingyenes és bárki számára elérhető. A Google Play számtalan új alkalmazásának köszönhetően most az is sok mindent megtudhat a horgászatról, akinek nincs ideje vagy bátorsága a valóságban kipróbálnia magát.

Kezdjük a Gone Fishing: Trophy Catch nevű remek játékkal, mely 2013 februárja óta elérhető az érdeklődők számára. Telepítése egyszerű és nem igényel erőművet, így a gyengébb konfigurációval rendelkezők is teljes mértékben élvezni tudják majd a játékot. Az alkalmazás a világ számos területére, a legjobb horgászó helyekre vezet el minket a virtuális világában.

unnamed unnamed (1) mobile_game_banner_ru.drimmi (1)

Játék közben tanulva fejlődhetünk, elért kreditjeinkért új felszerelést, különböző botokat és sokféle csalit vásárolhatunk. A világszerte több mint 15 millió játékost számláló alkalmazás legfőbb erénye a részletességében rejlik: 80 különböző halfajta vár kifogásra, melyeket 11 különböző bottal, valamint 24 féle csalival foghatunk ki. A tanulás és a szórakozás mellett alkalmunk nyílik megosztani online barátainkkal legfrissebb fogásunkat, vagy épp versenybe is szállhatunk velük a jobb eredményekért.

google_play_button

Míg a Gone Fishing a nyugodtabb személyiségek számára készült, addig a július 3-a óta szintén ingyenesen elérhető Bass Fishing 3D a nagyobb kalandokra vágyó horgászokat csábítja a telefonja vagy gépe elé. Az érdekessége az előző játokhoz képest a motorcsónak, melyet horgászhelytől függetlenül, szabadon vezérelhetünk a számunkra kiszabott vízi pályán.

1352547400_screen 2509-3-bass-fishing-3d-on-the-boat Bass Fishing 3D Free_Androtreasure_1

A grafika, ha a telefon kapacitásaihoz mérjük, szemkápráztató és remek vizuális élményt nyújt. A játék azonban csak limitált ideig elérhető, és további negatívumként felhozható, hogy elég rövid idő alatt végig lehet játszani (csupán 3 szint). Játék közben felugró reklámokra is figyelmesek lehetünk, így akiket ez zavar, esetleg felháborít, ne válasszák a Bass Fishing 3D-t, de bátran ajánlható azoknak, akik rövid de tartalmas kikapcsolódásra vágynak. 

google_play_button

Szólj hozzá! Eddig hozzászólások:
„ A horgászatról elmondható, olyan, mint a matematika, melyet sohasem lehet teljesen elsajátítani.”
Izaak Walton
Ezt már olvasta? X
Horog kötésének praktikái »
Like? :)