A Google play book áruházában már horgász könyvek is kaphatóak - Halcatraz

A Google play book áruházában már horgász könyvek is kaphatóak

Unod már a hagyományos dolgokat? Túl sok helyet foglalnak el a polcodon a különböző szakkönyvek? Neked találták ki a Google play book-ot, ahol kedvező áron juthatsz hozzá kedvenc témáidat feldolgozó könyvekhez, virtuális formában.

Ezen alkalmazások legfontosabb kiváltsága a helytakarékosság, de akik nem jártasak ebben és jobban érzik magukat, ha könyveik kézzel foghatóak, azoknak sem kell aggódniuk: a hamarosan Európa szerte megjelenő Amazon könyvesboltok, 24 órás kiszállítással gondoskodnak a The-Everything-Fishing-Book-Everything-Fishing-Book-9781580628655könyvújdonságokról, természetesen horgász témában is.

Az online könyvek közül azonban fontos kiemelnünk a The Everything Fishing Book címűt, melynek 2003-as megjelenése óta nem akadt párja. Lenyűgöző, átfogó képet ad a horgászatról, remek útmutató a horgászbot valamint a csali kiválasztásától egészen a hal kifogásáig. Írója, egy tapasztalt horgász és egyben sportújságíró Ronnie Garrison. A könyv továbbá megtanít minket a 9781440226502_p0_v1_s260x420különböző csomók megkötésére, valamint nem csak a halak kifogásának, hanem elkészítésének legjobb módszereire is.

google_play_button amazon_button

A valamivel drágább Fishing Digest című könyv abban a tekintetben ad többet a korábban bemutatott kötetnél, hogy külön utazó horgászok számára fejlesztették ki. Információt kapunk a tavak helyzetéről, odajutásunk körülményeiről, valamint több mint 1400 felszerelés leírása várja a kedves olvasót. A 9000 oldalas könyv igazi monstrumnak számít, így ajánlatos az online „súlytalan” verziót választani, ha messzi tájakra indulunk horgászni, ne a könyv húzza le a táskánkat. 

google_play_button amazon_button 

Szólj hozzá! Eddig hozzászólások:
„ Ha a horgászat összeegyeztethetetlen a munkáddal, hagyj fel a munkával.”
Alfred Miller
Ezt már olvasta? X
A lékhorgászat elengedhetetlen kellékei »
Like? :)