Nyári horgásztábor - Halcatraz

Nyári horgásztábor

A nyár beköszöntével, a diákok hirtelen elnyert szabadságát mi köthetné le jobban, mint a barátokkal szervezett táborok? A horgászat kis szerelmeseinek is akad program bőven országunk határain belül, a lelkes fiatalok a legjobb minőségű vizeken próbálhatják ki meglévő, vagy fejlődésben lévő tudásukat.

A 8-14 éves gyerekek számára leginkább ajánlatos tábor a Tisza tavi horgásztábor, mely a Poroszlói Ökocentrumban kerül megrendezésre. A tábor egy héten keresztül tart, július 15-től 21-éig. A program tervezete a következőképpen néz ki:

HÉTFŐ:

Érkezés, ismerkedés, a tábor programjának megismerése. A gyerekek előadások keretein belül tanulják meg a horgász szerelékek összeállítását, horgok, kötések, zsinórok, horgász kellékek használatát. Megtörténik az első horgászat spicc bottal a Tisza-tavon.

KEDD:

Horgászat a partról békés halakra, az előadások alkalmával megtanulunk békés halakra horgászni különböző módszerekkel. Csónaktúra (természeti látványosságok megtekintése, a Tó madárvilágának megismerése)

SZERDA:

Tiszavirág ártéri sétaút megtekintése, előadás: a rabló halak horgászatáról, eszközeiről, csónakos horgászat természetes és mesterséges csalikkal.

CSÜTÖRTÖK:

Ébresztés után hajnali parti horgászat, reggeli a vízparton, előadás: a Tisza élővilága, halfaunája, fürdés a szabad strandon, fagyizás, kikapcsolódás vacsora, majd kerékpártúra

PÉNTEK:

Négytusa horgász záróverseny

SZOMBAT:

Csónaktúra a Tisza-tavon, Ökocentrum látogatás

VASÁRNAP:

Hazautazás.

Árak tekintetében kedvező táborról beszélhetünk, a hét napból és hat éjszakából álló élménytábor ára fejenként 42000 forint. 

Szólj hozzá! Eddig hozzászólások:
„ A horgászat sokkal több, mint halfogás, életünk lehetősége visszatérni ősapáink egyszerűségéhez.”
Herbert Hoover
Ezt már olvasta? X
Nyíregyháza Sóstó-Zoo Ócenárium »
Like? :)