Fox Rage Dropshot és Rage Spin ML pergetőbotok – lassan elfogynak! - Halcatraz

Fox Rage Dropshot és Rage Spin ML pergetőbotok – lassan elfogynak!

Hihetetlen érzékenység, hihetetlen strapabírás, prémium anyaghasználat. Ez mind jellemzi a Fox Rage Dropshot és Rage Spin ML névvel ellátott botjait. Noha már kifutó szériáról van szó, ez inkább csak az árban mutatkozik meg, s nem a specifikációkban.

Fox Rage Dropshot

Ultrakönnyű, ultra-strapabíró, ultra-érzékeny. Ezekkel lehet jellemezni a Fox Rage Dropshot nevű termékét, melynek gyártásakor különleges, IM7 karbonszálakat használtak a nagy terhelések kibírásáért. Noha masszív szerkezetről van szó, a botok hegyeit mégis olyan érzékenyre sikerült kialakítani, hogy a legkisebb kapást is azonnal láthatjuk.

Dropshot

A kialakítása rendkívül ergonomikus, szinte ráül az ember kezére, és ránézésre is lehet látni rajta a prémium anyaghasználatot. Ezeket már csak tetőzi a jó minőségű gyűrűk használata, és a hosszú, 300 cm-es felépítés.

A Fox Rage Dropshot kifutó termék, viszont még elérhető 32,990 forint helyett mindössze 16,990 forintért.

Fox Rage Spin ML

Hasonlóan a Dropshothoz, a Spin ML is a Fox Rage almárkájának egyik gyümölcse. A bot a cég minőségéhez híven szintén IM7 karbonból készült, mely rendkívüli rugalmasság mellett nagy strapabírást ígér. Szállítási hossza 137 cm, melyen 8 kopásálló és jó hőleadású gyűrű osztozkodik. Szerelhetősége könnyű, hiszen mindössze két részből áll, súlya pedig pehelykönnyű.

A Fox Rage Spin ML 270 kifutó termék, viszont még elérhető 32,990 forint helyett mindössze 16,990 forintért.

NRD024c   NRD039c   NRD049e   NRD054d

Szólj hozzá! Eddig hozzászólások:
„ Néhányan istentiszteletre mennek, és a horgászatra gondolnak, mások horgászni mennek és az Istenre gondolnak.”
Tony Blake
Ezt már olvasta? X
Winter Carp Suit – A téli meleg öltözet! »
Like? :)