Előkezsinór minden helyzetben - Halcatraz

Előkezsinór minden helyzetben

A sikeres horgászathoz elengedhetetlen az előkezsinór pontos kiválasztás, hiszen ezen áll vagy bukik a dolog. Mint minden valamire való horgász tudja, a zsinór azért fontos mert, ha jól választjuk, ez lehet a sikerünk záloga. Rengeteg különböző fajtát találhatunk a piacon, melyeket a halak megtévesztésére használunk. A cél, hogy minél láthatatlanabb legyen, így könnyedén felakaszthatjuk az ebédre valót a horogra.

Cikkembe 3 különböző fajtát mutatok be, mindet a jól is mert Kryston cég forgalmazásában.

SUPER MANTIS SUPER MANTIS

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a cég indulása óta ez a termék mennyire közkedvelt és sikeres. Számos megdöntött rekord áll a háta mögött, ezt igazolja a több tízezer elégedett, győztes vevő.
A Mantis, egy igazi hibrid előkezsinór, melynek célja, hogy a nejlon és zsinór felhasználók számára világából a legjobban biztosítsa.
Az extrémen alacsony átmérője a legóvatosabb halakat is csapdába ejtheti. A szuper kemény bevonatnak köszönhetően rendkívül magas a bíróképessége és a kopásállsága, ami rendkívüli egy ilyen horogelőkénél.
Elengedhetetlen a mai előrehaladott világban ez a figyelemre méltó termék.

 

SNAKE-BITE

A Snake-bit, vagyis kígyómarás a talán az egyik legsikeresebb előkezsinór a cég indulása óta. A forradalmi fejlesztésnek köszönhetően a fonatot bevonták egy csomó mentes bevonattal, ami megakadályozza a zsinór becsomózódását a nádasba vagy a vízben található gyomnövényekbe.

SNAKE-BITE

Tökéletes álcázást biztosít a vízben a zöldes és az aranyos színárnyalat mindegyike.
Az eredmények csak egyre növekednek és növekednek, hiszen a sikert egy fenomenális kettőségnek köszönhetjük.
Egy komplex zsinórozási technikának köszönhetjük a világ legkeményebb szálú zsinórját, mely aprólékosan átszőtt, megfelelve ezzel a szigorú sebészeti szabványoknak. Tehát egy nagyszerű szilárdságú fonott belső mag, és egy hihetetlenül kopásálló külső bevonat van a zsinegen.
SNAKE SKIN
Ahhoz, hogy a zsinór még védelmet is nyújtson, a folyamat megy a tovább, hozzáadtak egy hi-tech polimer bevonatot is. Annak érdekében, hogy a bevonat szuper nehéz legyen, ezt lassan kell felépíteni, rétegezni, mint egy tökéletesen fedő lakkot. Huszonnégy különálló réteg után lesz teljes a bevonat. A végeredmény egy kiváló „anti-kusza” golyóálló fonat egy bombabiztos bevonattal.
Szintén alapfelszerelés, főleg ha gyomos, hínáros vagy nádas vizekben tervezi a horgászatot.

SNAKE SKIN SNAKE SKIN

 

Manapság több vízben előfordult a fogási arány csökkenése, a horgászok „túlszaporodása” miatt. A belső mag Kryston Multi Strand, ami leginkább észrevehetetlen, egyedülálló cserélhető „anti-gubanc” bevonattal.

 

A KRYSTON szinte minden víztípusra kifejlesztette már a legoptimálisabb előkét, de ez az előke zsinór ötvözi mindnek a legjobb tulajdonságát. A gondos tervezés és minőségi alapanyagoknak köszönhetően a csomótűrésen túl elmondható, hogy nem nyúlik és kopásálló.

 

Csík Flóra

Szólj hozzá! Eddig hozzászólások:
„ A föld nagyobb részét víz borítja. A horgász dolga egyszerű, kiismerni a legjobb részeket.”
Charles Waterman
Ezt már olvasta? X
Ismét egy újítás, ismét egy FOX »
Like? :)