Fox Rapide PVA Kit és PVA utántöltők - Halcatraz

Fox Rapide PVA Kit és PVA utántöltők

Megérkezett a hihetettlenül új Rapide Load PVA Bag Rendszer, hogy megváltoztassa a horgászok, halak, PVA hálók, zacskók életét! Guru Scott miután megnézte, hogy milyen PVA eszközök találhatóak a piacon úgy érezte, hogy még mindig óriásit lehet javítani ezen a területen, és tudta, hogy hogyan emelje ezeket az eszközöket egy teljesen új szintre! Ennek eredményeként több hónapos fejlesztés és tesztelés után megszületett az új Rapide Load Rendszer!

 

 

A szépség a Rapide eszközöknek, hogy nem csak szilárd etetőanyagot képes tárolni a PVA zacskóba, és már nem kell bajlódni a PVA szalagokkal, ami nagyon trükkös és nagyon időigényes feladatott jelentett! A Rapide eszközzel csak annyit kell tennie,hogy megtöltjük a PVA tasakot, megnyaljuk a zacskó tetejt és zárva tartjuk zsákot amíg perforáció meg nem történik.

 

Két méretben áll rendelkezésre a Rapide Load PVA  - nagy és kicsi. A nagy kiszerelésben három különböző méretű PVA tasak áll rendelkezésre, ezek a 85mm x 140mm (perforált), 75mm x 175mm (szilárd) és 85mm x 220mm (szilárd) tasakok. A kis kiszerelésben kétféle méretben található PVA táska - 55mm x 60mm x 120mm és 130mm mindkettő perforált. Ez azt jelenti, összesen 5 különböző méretű Rapide Load System áll rendelkezésre, amelyek mindegyike tartalmazza a speciális rögzítő gallért, plusz egy csomag (75mm x 175mm és 85mm x 220mm) kifejezetten szilárd PVA zsákot. Utántöltő készlet külön-külön minden mérethez rendelkezésünkre áll!

  Rapide Load PVA Kit Nagy: 2.990.- Ft.       Rapide Load PVA Kit Kicsi: 2.990.- Ft.     

  Rapide Load PVA Kit Utántöltő: 1.190.- Ft.  

 

 

Szólj hozzá! Eddig hozzászólások:
„ A horgászat állandó emlékeztető az élet demokráciájára, az alázatra, az emberi gyarlóságra. A természet erői sohasem különböztetik meg az embereket.”
Herbert Hoover
Ezt már olvasta? X
Kryston előkék különböző víz típusokhoz »
Like? :)